Årsmöte

Idag hade vi årsmöte! Och jag kom med i styrelsen(a) Blev stallvärdinna o teoriansvarig. Happy! :D
För det var det jag ville bli om jag skulle gå med. :)
Okej jag vte jag suger verkligen på att blogga, men jag kommer inte på något xD

Juste, sitter o snackar me Elvita föresten. :P

/Cicci


Foto! 8D

Vet att jag är jätte dålig på att blogga, men ibland pallar jag inte och oftast så hinner jag inte. Så det är såhär det får bli.

Aja, men idag har jag iallafall varit i stallet. Fotatde lite. Nu har jag fixat mappar på datorn till varje häst så kommer jag lägga in massa bilder där.

Ajuste inatt så drömde jag om Promise. Jag blev sköatre på henne igen. Och allt var jätte bra. Sen började fantasin glöda och då började jag fatta att det inte var på riktigt för jag typ tävlade o grejer med henne.
Men så när jag vaknade så tänkte jag tillbaka. På hur mycket jag saknar henne. Skulle jätte gärna vilja fråga om jag fick börja sköta henne igen, men vet inte om jag vågar. För typ Paula har hållt på jätte mycket med Celia så hon kanske bara tycker att jag är jobbig om jag frågar.
Har tänkt på henne hela dagen, vet verkligen inte hur jag ska göra.
 
Min lilla Promise<3

 




/Cicci

Dålig uppdatering

Jag vet de senaste dagarna har det varit dålig uppdatering. Med det är för att jag vet ju inte riktigt vilka som läser min blogg(Borde igentligen inte skriva det här heller) så jag kan inte riktigt skriva vad jag gör på dagarna.
T.ex de senaste dagarna har jag varit i stallet men inte i skolan. MEN! Det var bara för att mamma o pappa ville att jag skulle ''vänja mig'' Så jag fick åka till stallet varje dag i typ en timme. De tyckte att de var bättre än att jag åkte till stallet för där kunde jag ju välja om jag ville in i värmen. När jag är i skolan i 5 timmar så måste jag ju gå ut även fast jag känner mig dålig.
Så det är därför jag inte har skrivit på varken blogg, FB eller BDB. För antog att det skulle bli mycket skrik om dem från skolan.

Iallafall lite kort om dagen.
Först skolan, insåg hur mycket jag liggen efter. Sen ville pappa skjusa mig till stallet fetersom jag fortfarande går på penicillin. Och så ringer det typ några j*vlar som typ ´har kört av vägen som pappa MÅSTE hjälpa tydligen. Och han hinner inte skjusa mig till stallet först, eftersommdet tar typ 10 min... SÅ Fixar vi det och då för jag sitta i bilen i typ 2 TIMMAR! Och frysa... Så åker vi och lämnar dem o de bor precis bredvid Elvira så hon fick åka med oss. Köpte McDonald (a) Sen åkte vi till stallet.
Så som jag hade planerat så hade jag varit  hemme och gjort alla min läxor efter som jag ligger så mycket efter!
Så jag äter upp och sen sitter jag o gör läxor i typ 2 timmar. Sen går jag ut o sköter. Efter typ 10 min så ringer pappa o ba ''Jag är utanför, kom ut nu!'' Och sen typ bråkar vi typ as mycket i telefon. Och ja ba ''Asså, det är inte mitt fel att dem kör ut på vägen och att det går ut över mig! Och inte du hade behövt åka ut dit hade jag redan varit hemme!'' Sen börjar han typ ''Men stallet får inte gå ut över skolan'' Men det går den ju inte!! Tvärtom, den hjälper mig! Hemme hos pappa han jag inte plugga. Bara hos mamma. I skolan kan jag inte koncentrera mig. SÅ då har jag bara stallet kvar! Och jag lärde mig faktis skit mycket idag! Plus Och jag typ åker hem så tidigt som han vill så blir jag bara pigg.
För då har jag inte tröttat ut mig själv. Och jag sitter hemma hela kvällen, då har jag ju massa energi över och då kan jag inte somna o då kan jag inte vakna sen nästa morgon. Och då är jag jätte trött under hela skoldagen sen. Och men om jag kommer hem den tiden jag vill. Då är jag trött, går bara in i duschen(stavning) o sen går jag och lägger mig. Nu blev det lite sent just för att jag var tvungen att gå in på datorn o skriva det här! Men nu är jag iallafall TRÖTT så nu ska jag gå och lägga mig!

/Cicci

Yes Man!

Haha, har precis sett på Yes Man, skönaste filmen ever säger jag bara! xD
Jag typ satt o asgarvade o mamma kom in i rummet flera gånger o ba ''Vad håller du på med?''
Och Jim Carrey gör ju hela filmen också. Btw han va ganska söt faktis :* (fast bara i den här filmen)

 

/Cicci


Gina-Fina

Red Gina idag igen :) Det gick väl ganska bra... Hon bjöd bra frammåt. Höll inte på att bråka på nått sätt. :) Men hon var jätte stel, så jag tyckte jätte synd om henne :( Så kunde inte riktigt koncentrera min på ridningen. Sen efter ridpasset så såg jag att hon var jätte oborstad och hennes gallor var jätte stora. :O Jag sa det till Eva men hon sa att det är nu det ser bra ut... Tycker att vår lilla Gina börjar bli lite för gammal för oss. :/ Tycker att alla våra gamla hästar börjar bli det. Paddan, Ginni, Mesk....
Nu börjar jag bli trött(Blir utmattad ganska fort nu när jag tar penicillin) så jag ska nog gå och lägga mig nu.

/Cicci

Jubileum

Nu ska vi fira! För jag har haft min blogg i 2 veckor idag!
Under de här 2 veckorna så har jag skrivit 16 inlägg, fått 25 komentarer och haft igenomsnitt 8,5 unika besökare varje dag. Ganska stolt faktis.
Kanske inte besökarna, det är nog nått som kan förbättras.

/Cicci

Lååångt inlägg!

Idag var jag på hööks, köpte en ny hjälm så nu är jag pank :/ Men det var ändå värt det för min gamla är jätte obekväm och typ knakar. Är iallafall gald över mitt köp. :D



Och när jag var där såg jag fiinaste sommarjackan som jag ville köpa, Tror jag ska köpa den :P


Men missade tyvär rykttävlingen idag, undra vem som vann då? (a)
Skojja xD


Okej nu måste jag bar berätta om min o Linneas plan. Alla vi i stallgänget ska till ponny akuten. Tar upp några av våra exempell:

Katja: Min häst skenar mot ett hinder så fort han ser ett, efteråt kör han ärevarv och det går inte att få stop på honom.

Linnea: Min häst är VÄLDIGT aggresiv och hoppar på folk.

Hanna: Min häst studdsar som en boll i galoppen, ända sättet att lugna honom är att vissla.

(Väldigt mycket överdriv)

Fatta va vi skulle bli duktiga!!!

Rida för Jan Brink o grejer. Jag vill åka dit med Montana :(

Och eftersom vi inte vill vara så B i tv så måste vi ju också ha massa med sattsig utrustning. Och jag kom på bäste iden till att få pengarna B)

Vi anmäler Katja o Ginni till ett galopp rejs de vinner o vi får 10000000000000000000000000000000000000000kr
o köper massa sattsiga hopp o dressyr sadlar! :D
 Fett smart va?


Okej nu ska jag berätta om en annan kul grej xD 
Idag så ringde min pappa o ba:
- Du får inte gå till skolan!
- Ska jag avboka min ridning också så eller?
- Nej, varför det? 
- Om Jag inte ska till skolan ska jag verkligen rida då?
- Ja men det klart! Så länge ingen från skolan ser dig....

Haha, min pappa är så jävla klockren! xD Och min mamma sa samma sak o.O

Kul iallafall :D

/Cicci


Onödig info

Okej, nu har jag grymt tråkigt så jag kollar på animal planet på datorn. Fick precis reda på en skit cool grej som jag måste dela med mig av! xD

Visste ni att isbjörnarshud igentligen är svart(Det visste jag innan, men iallafall) Och att deras päls igentligen inte är vit. Utan består av massa ihåliga hårstrån.
Haha, okej det var typ allt från mig. Ska sätta mig framför tv och försöka somna nu.

God Natt...?

/Cicci

Happy! :D

Har en av mina vakna mitt i natten och kan inte somna igen timmar, som man kunde läsa som i förra in lägget. Har inte skrivit under de här timmarna förut, men de är bara för att under de har timmarna är jag som deppigast. Men nu inatt var det annorlunda! Jag var inne på det gamla vanliga FB, BDB, blocket m.m. Och sen när det var klart så läste jag igenom alla bloggar(Ingen hade skrivit nått sen sist) Så jag kollar igenom min blogg(SÅ TRÅKIGT HADE JAG!) Och vet nu vad jag ser?! Mitt inlägg som jag skrev igår! Okej det där kanske lät liten konstigt, men när jag skrev inlägget igår så hackade datorn upp sig. Jag blev sur, pallade inte skriva om det så jag stängde bara av datorn. Och nu så blev jag jätte glad när jag såg att det ändå hade publiserats! Så nu är jag inte alls lika deppig som jag brukar vara under de här timmarna så nu sitter jag här och skrivet mitt glada inlägg! :)

/Cicci

Sinnessjuk :S

Asså jag klarar inte av sånt här. Sitta hemma dag efter dag. Man har inget att göra. När jag är hemma annars brukar jag äta. Men jag har typ bihålinfektion? Aja, men jag har iallafall jätte ont i käkarna på kan typ inte äta. Orkar inte städa, brukar få panik efter nån dag o börja städa när jag inte har varit i stallet. Men nu orkar jag inte det, iallafall inte min kropp. Jag tänkte göra läxorna, men jag bröt sönder den ända pennan jag hade. Asså alla mina andra stift pennor är i skolan o resten som vi har hemma är bara bläck. Jag fattar inte vad jag ska göra på dagarna. Kolla på tv gillar jag inte efter en timme framför datan så tröttnar jag. Och jag håller på att jag försöka vända tillbaka dygnet sen jag var som sjukast. Men det går inte. Jag går och lägger mig vid 10, halv 11. Så det börjar ju bra. Men sen vaknar jag igen vid 2 är uppe till 6 sen sover jag till 11. Asså... Det funkar jag inte. Tror jag håller på att bli psykisktsjuk också...

/Cicci

Medicin!


Idag har jag o mamma varit på nån sån här vårdcentral så de skulle kunna ta prover på vad jag har för något.
Jag lyssnade inte så mycket. Men läkaren verkade cool så de va nog inget farligt. Ska gå på penicillin 10 dagar. Men sen ska jag typ ha nån nässpray som man typ inte så spruta mot näs benet för då kan de typ gå sönder eller nått :S Starka grejer xD Sen typ nått mer piller men vet inte va det är för nått(a) men jag litar på mamma. Och idag efter att jag hade fått gå i friska luften ett litet tag så mådde jag myclet bättre :)

Aja okej dagens låt iallafall





/Cicci

Sorry bloggen, sjuk :(

Förlåt för att jag inte har bloggat på länge men jag verkligen varit jätte sjuk! Har typ massa feber. Det är iförsäg inte så farligt men det är det att så fort jag lyfter huvudet eller typ rör det i stora rörelser så blir det helt svart för ögonen. Och så typ slutar balanssinnet funka, känns det som för jag kan knappt gå typ. Vissa gånger har jag bara ramlat ihop. Så det betyder alltså alltså att det är VÄLDIGT svårt att skriva nått på datorn. Igår lyckades jag svara på en komentar på FB och skiva ett logg inlägg, men sen bara kännde jag hur kroppen verkligen sa nej.
Kämpar nu med feber. Tar Alvedon och Iprem konstat (Bara rekomenderade doser) Jag knarkar alltså inte.
Jag känner att jag är en väldigt tråkig bloggare nu, men jag vill bara säga hur det är.

Nej nu måste jag samla mina sista krafter för att gå till köket!

/Cicci


Dressür!

Yeey, hade dressyr idag, hade Gina-Fina! Vi typ gjorde ingen ting. Först så typ skrittade vi på mitt volten o så pratade Eva om form o stuff. Sen typ red vi fram lite smått i trav. Sen gjorde vi skänkelvikningar (i skritt :S)
Sen typ travde vi bara av :O Fast ändå nöjd :D Hon var jätte mysig, okej han hade vilodag igår xP

OCH VET NI, VET NI?!!

Jag pratde med Eva om mitt stora dillemma(stavning) och hon sa att jag skulle ta ridningen. För det är ju det jag är intresserad av. Och om jag ska bli beridare måste jag ju typ va grymt duktig, så jag ska väl ta de chansera jag har till att träna ;) Och tyska det kan jag ju typ läsa lite senare. Men igentligen behövs det typ inte för man lär sig ju tyska när man flyttar dit. :)
Så nu ska jag typ på öppet hur på onsdag :) För att kolla hur det är där borta. Och jag tror att ridningen kommer vara på Jälla :O Så får se hur det blir.

/Cicci


Födelsedag!

Idag fyllde jag 14! Tog massa bilder me min nya kamera ;) Men pallar inte lägga upp dem här. Så om ni vill kolla så finns de på bdb (Cicci1088) Aja bjöd på tårta o shit idag iallafall. Och sen så pimpade vi Montana lite. (bilder finns på bdb) Kuba kom lös. Jag fick rida Svarten(lång historia) Massa roligt hände :D
En av de bästa födelsedagarna (födelsedags helg) jag haft! :D
Nu måste jag iallafall gå o lägga mig. Annars kommer jag nog aldrig upp imorn.
God Natt!

/Cicci

Överraskning

Först var jag i stallet, vilket jag hade tänkt att skita eftersom jag var lite snorig. Sen åkte jag till posten o hämtade min älskade kamra (a) håller fortfarande på att lära mig den. :*


Sen skulle jag hem till Elvira.
Och det var så här det låg till. Elvira skulle till sin pappa på söndagen o då fyller jag år så hon tänkte att vi kunde fika hemma hos henne på lördagen. Och det tyckte jag lät som en bra ide. Vi hade ju typ inte setts på hela veckan liksom. Så när jag kommer dit så är de värsta över raskning festen. Och jag hade inte fattat nått!(Pinsamt)
Och de hade planerat det jätte bra. Det var skit kul vi typ sjöng singstar o skit xD
Och fick massa fina gejer. Bl.a Lila dressyr spö, lila fleece lindor, lila huva o lila ridstrumpor. GISSA OM JAG BLEV GLAD?! :D

´

Mina älskade vänner är det underbaraste finaste bästa vänner man kan ha! <3

/Cicci


Allt i ett

Nu kommer det ett litet inlägg med lite allt i ett.
Vi börjar med dagens låt.



Låten är väldigt bra, men jag tycker att Twilight har förstört den lite för nu så tänker jag bara på filmen när jag hör låten.

Nu över till min fösta ''Hissa och Dissa''



Max smälta cheedardip. Något jag stark rekomenderar, tillskillnad från McDonalds som bara typ smakar majonäs.
Man känner verkligen att det är ost. :)



Skummisar nere på stan. Asså när man är nere på stan på kvällen är det alltid massa skummisar nere på stan.
De är antagligen jätte otrevliga, jätte stirriga eller jätte ambisjörsa(stavning?) Fullisarna är värst. Eller nej vakterna o Poliserna. Fast det är alltid otrevliga:/ Snacka om att vakna på fel sida. Jag har ju liksom inte gjort något fel...


2012

Haha, kollade på 2012 idag(kväll) med Karro, Mikkis, Sara, Sofia, Hanna o Evve(glömde ingen va?) Mikkis glömde beställa Karros biljet. Så hon fick typ sitta på raden under på typ andra sidan salongen(inte så stor men...) Den va skit rolig, garvade ihjäl mig tillsammans med Hanna. När typ alla andra satt o gråt garva vi. Och när de gamla tanterna brevid oss sa nått, garva vi också. Och när Hanna gjorde nått av sina konstiga pip ljud eller nått, GARVA VI OCKSÅ! xD Sen drog vi till max<3
Myssigt tjejer.
Tack för en underbar kväll!

/Cicci

Besluts ångest!



Dagens låt!



Hörde den på radion och kom ihåg hur mycket den betydde när man var yngre. Hr lätt allt var då. Saknar den tiden :')

Okej now to the point, Jag har ju jätte länge velat börja på katarina. Men nu har typ brantingskolan börjat med ridprofil så nu kanske jag börja där isället.(Eftersom jag inte fick börja på Gottsunda, för mamma är typ rädd för det området.) :S Vet inte vad jag ska välja. Rida måste jag bli bättre på om jag sak blir beridare + de är roligt o rida! (a) 8) Eller ska jag börja på katarina och börja läsa tyska :S Jag kommer ju behöva båda när jag blir äldre för jag ska ju till Tyskland och bli beridare :O

/Cicci



''Hoppning''

Idag var det första gången för terminen o vi skulle ha ''hoppning''(förklarar snart sitvations tecknen)
Eftersom att det var första gången för terminen idag så hade vi ju inte kommit igång än plus så hade typ underlaget frusit eller vad det nu va så vi hade förberedande med ett litet skutt istället. Men det räknades som hoppning ändå :( Aja Red Rasmus, han va suuuuuper rolig! :) Men lat...
Så fick vi rida som bågar i skritt o trav. Och ja vi skulle rida jätte skarpa hörn(vändningar typ)
Sen fick vi rida som i en 8. Efter ett tag la Eva upp det som förestella bommarna på hinderstöden i mitten.
Och det var där Rasmus kom igång.

Är jätte nöjd, för senast jag red Rasmus så kunde jag bara forma honom typ sista 10 min. Nu kunde jag de efter 10 min :D

/Cicci

Läkiga människor :S

Ville bara säga att det finns grymt läskiga skummisar på BDB!
Asså folk typ addar en skickar meddelanden om msn.... Asså jag vet jag är skit töntig. Och jag vet att sånt här händer er andra hela tiden, men jag är inte van vid det. För mig är det en ny grej att från -90 kille skickar ett PM där det står ''hej sötis, msn? <3'' Jag tycker liksom sånt är skit läskigt. Och på BDB t. ex. så har jag ju inte gett ut mitt namn eller nånting. Bara i vilken stad jag bor i, vilket år jag fyller. Och så är det nån skum tjej som addar mig där ifrån, och sen så addar hon mig på facebook!
Hur sjuk är inte det. Och liksom hur fick hon reda på vad jag hette! Jag är ju så jäkla rädd för sånt där. För man vet aldrig vem som kan sitta på andra sidan skärmen. Min kompis har varit med om en sån där grej. Så nu är jag typ skit skraj :S

/Cicci

I'm Back!

Cicci is back and she's here to stay! Nu ska jag allt se att skriva ordentligt. :)
Jag insåg att mitt loggande på ''fejjan'' inte räkte till så det här var vad det ledde till.
Now i'm stuck.....

/Cicci

RSS 2.0